15 „комплименти“ кои болат повеќе од која било критика

Ги знаете оние луѓе, ситуации и коментари кои се како создадени да ве вивнат во небото… за само неколку секунди подоцна да ве треснат од земја?

15-komplimenti-koi-bolat-povekje-od-bilo-koja-kritika-001.jpg

Овие 15 комплименти, или барем навидум делуваат така, се сериозно поболни од било која искрена критика.

Низ илустрации, за уште подобро да запаметите што да НЕ кажете нареден пат:

15-komplimenti-koi-bolat-povekje-od-bilo-koja-kritika-1.jpg
15-komplimenti-koi-bolat-povekje-od-bilo-koja-kritika-3.jpg
15-komplimenti-koi-bolat-povekje-od-bilo-koja-kritika-2.jpg
15-komplimenti-koi-bolat-povekje-od-bilo-koja-kritika-4.jpg
15-komplimenti-koi-bolat-povekje-od-bilo-koja-kritika-6.jpg
15-komplimenti-koi-bolat-povekje-od-bilo-koja-kritika-5.jpg
15-komplimenti-koi-bolat-povekje-od-bilo-koja-kritika-7.jpg
15-komplimenti-koi-bolat-povekje-od-bilo-koja-kritika-8.jpg
15-komplimenti-koi-bolat-povekje-od-bilo-koja-kritika-9.jpg
15-komplimenti-koi-bolat-povekje-od-bilo-koja-kritika-10.jpg
15-komplimenti-koi-bolat-povekje-od-bilo-koja-kritika-11.jpg
15-komplimenti-koi-bolat-povekje-od-bilo-koja-kritika-12.jpg
15-komplimenti-koi-bolat-povekje-od-bilo-koja-kritika-13.jpg
15-komplimenti-koi-bolat-povekje-od-bilo-koja-kritika-14.jpg
15-komplimenti-koi-bolat-povekje-od-bilo-koja-kritika-15.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *