Додека се суди со татко ѝ, Бритни Спирс одлета со 26-годишното момче на роденденски одмор на Хаваи (фото)

По повод нејзиниот 39-ти роденден Бритни Спирс замина на островот Мауи со своето 26-годишно момче.

dodeka-se-sudi-so-tatko-i-britni-spirs-odleta-so-26-godishnoto-momche-na-rodendenski-odmor-na-havai-foto-01.jpg

Бритни Спирс води долга и исцрпувачка судска битка со својот татко Џејми Спирс кој е одговорен за нејзините финансии, по нејзините проблеми со менталното здравје во минатото.

dodeka-se-sudi-so-tatko-i-britni-spirs-odleta-so-26-godishnoto-momche-na-rodendenski-odmor-na-havai-foto-02.jpg

Таа сака да му го одземе ова право, но судија од Лос Анџелес го одби ова барање. Поп дивата наводно не зборувала со татко ѝ повеќе од една година.

dodeka-se-sudi-so-tatko-i-britni-spirs-odleta-so-26-godishnoto-momche-na-rodendenski-odmor-na-havai-foto-03.jpg

Но, среде овој процес таа одлучи да замине на тропски одмор со своето момче Сем Ашгари (26) по повод нејзиниот 39-ти роденден.

Со приватен џет парот пристигна на островот Мауи.

Од уживање во зајдисонце до освежување со тропско овошје, Бритни очигледно ужива во престојот на оваа рајска дестинација.

dodeka-se-sudi-so-tatko-i-britni-spirs-odleta-so-26-godishnoto-momche-na-rodendenski-odmor-na-havai-foto-06.jpg
dodeka-se-sudi-so-tatko-i-britni-spirs-odleta-so-26-godishnoto-momche-na-rodendenski-odmor-na-havai-foto-09.jpg
dodeka-se-sudi-so-tatko-i-britni-spirs-odleta-so-26-godishnoto-momche-na-rodendenski-odmor-na-havai-foto-08.jpg
dodeka-se-sudi-so-tatko-i-britni-spirs-odleta-so-26-godishnoto-momche-na-rodendenski-odmor-na-havai-foto-07.jpg
dodeka-se-sudi-so-tatko-i-britni-spirs-odleta-so-26-godishnoto-momche-na-rodendenski-odmor-na-havai-foto-05.jpg
dodeka-se-sudi-so-tatko-i-britni-spirs-odleta-so-26-godishnoto-momche-na-rodendenski-odmor-na-havai-foto-04.jpg
dodeka-se-sudi-so-tatko-i-britni-spirs-odleta-so-26-godishnoto-momche-na-rodendenski-odmor-na-havai-foto-14.jpg
dodeka-se-sudi-so-tatko-i-britni-spirs-odleta-so-26-godishnoto-momche-na-rodendenski-odmor-na-havai-foto-13.jpg
dodeka-se-sudi-so-tatko-i-britni-spirs-odleta-so-26-godishnoto-momche-na-rodendenski-odmor-na-havai-foto-12.jpg
dodeka-se-sudi-so-tatko-i-britni-spirs-odleta-so-26-godishnoto-momche-na-rodendenski-odmor-na-havai-foto-11.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *