9 мали работи кои прават вашата кујна да изгледа неуредно

Неубави садови за сол, бибер, кафе, шеќер и слично, изветвени крпи се само дел од работите кои прават вашата кујна да изгледа неуредно.

9-mali-raboti-koi-pravat-vashata-kujna-da-izgleda-neuredno-01.jpg

Порано во домовите кујната беше одвоена од дневната соба, но во последните години сѐ почесто се практикува отворен концепт, па мора да внимавате кујната да ви е постојано уредна.

Постојат мали работи кои прават таа да изгледа неуредно:

Стари и оштетени даски за сечкање

9-mali-raboti-koi-pravat-vashata-kujna-da-izgleda-neuredno-03.jpg

Расфрлани продукти кои сте ги купиле од пазар – складирајте ги во фиоки или некое шкафче

9-mali-raboti-koi-pravat-vashata-kujna-da-izgleda-neuredno-02.jpg

Неубави садови за сол, бибер, кафе, шеќер и слично

9-mali-raboti-koi-pravat-vashata-kujna-da-izgleda-neuredno-04.jpg

Изветвени крпи

9-mali-raboti-koi-pravat-vashata-kujna-da-izgleda-neuredno-05.jpg

Детергенти на сите страни – најдобро е да ги преточите во декоративни шишенца

9-mali-raboti-koi-pravat-vashata-kujna-da-izgleda-neuredno-06.jpg

Различни пластични садови за складирање

9-mali-raboti-koi-pravat-vashata-kujna-da-izgleda-neuredno-07.jpg

Расфрлани сунѓерчиња и крпи

9-mali-raboti-koi-pravat-vashata-kujna-da-izgleda-neuredno-08.jpg

Натрупан прибор за готвење

9-mali-raboti-koi-pravat-vashata-kujna-da-izgleda-neuredno-09.jpg

Леб оставен така на масата, наместо во специјална кутија

9-mali-raboti-koi-pravat-vashata-kujna-da-izgleda-neuredno-10.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *