Кајли Џенер позира во танга бикини, а нејзината најдобра другарка во долна облека со скршена нога (фото)

Двете имаат милиони следбеници на Инстаграм и двете прават сѐ за слава.

kajli-djener-pozira-vo-tanga-bikini-a-nejzinata-najdobra-drugarka-vo-dolna-obleka-so-skrshena-noga-foto-01.jpg

Кајли Џенер (23) има вртоглави 200 милиони следбеници на Инстаграм, а сега објави серија фотки во бикини направени покрај базенот во нејзиниот нов раскошен дом од 36.5 милиони долари, кој го купи во април.

Таа го покажа телото во форма на песочен часовник во танга бикини користејќи го сончевото време во Лос Анџелес за релаксација.

Истовремено, Анастасија Караниколау, која е позната како најдобра пријателка на Кајли Џенер позираше со скршена нога во долна облека од колекцијата на Ријана, за своите 9.5 милиони следбеници.

Најновите фотки на Кајли:

kajli-djener-pozira-vo-tanga-bikini-a-nejzinata-najdobra-drugarka-vo-dolna-obleka-so-skrshena-noga-foto-10.jpg
kajli-djener-pozira-vo-tanga-bikini-a-nejzinata-najdobra-drugarka-vo-dolna-obleka-so-skrshena-noga-foto-09.jpg
kajli-djener-pozira-vo-tanga-bikini-a-nejzinata-najdobra-drugarka-vo-dolna-obleka-so-skrshena-noga-foto-08.jpg
kajli-djener-pozira-vo-tanga-bikini-a-nejzinata-najdobra-drugarka-vo-dolna-obleka-so-skrshena-noga-foto-06.jpg
kajli-djener-pozira-vo-tanga-bikini-a-nejzinata-najdobra-drugarka-vo-dolna-obleka-so-skrshena-noga-foto-05.jpg

Најновите фотки на Анастастија:

kajli-djener-pozira-vo-tanga-bikini-a-nejzinata-najdobra-drugarka-vo-dolna-obleka-so-skrshena-noga-foto-04.jpg
kajli-djener-pozira-vo-tanga-bikini-a-nejzinata-najdobra-drugarka-vo-dolna-obleka-so-skrshena-noga-foto-03.jpg
kajli-djener-pozira-vo-tanga-bikini-a-nejzinata-najdobra-drugarka-vo-dolna-obleka-so-skrshena-noga-foto-07.jpg
kajli-djener-pozira-vo-tanga-bikini-a-nejzinata-najdobra-drugarka-vo-dolna-obleka-so-skrshena-noga-foto-02.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *