Модни формули: Бои кои одговараат во комбинација со сива

Наместо да ја носите во еднолични модни комбинации, научете со кои бои може да ја комбинирате сивата за стилски аутфити.

modni-formuli-kombinacii-na-boi-koi-odgovaraat-so-siva-01.jpg

Сивата боја може да биде тешка за комбинирање и многумина преферираат да ја носат со бела и црна, но време е да научите некој трик плус.

Сивата боја е идеална за деловни, софистицирани комбинации, но и за лежерни аутфити.

Важно е да знаете како да не направите модно промашување со погрешно комбинирање на боите, односно комбинирање повеќе бои со сивата.

Држете се до следните модни формули:

Сива + бела

modni-formuli-kombinacii-na-boi-koi-odgovaraat-so-siva-02.jpg

Сива + црна

modni-formuli-kombinacii-na-boi-koi-odgovaraat-so-siva03.jpg

Сива + бела + црна

modni-formuli-kombinacii-na-boi-koi-odgovaraat-so-siva04.jpg

Комбинација на сиви нијанси

modni-formuli-kombinacii-na-boi-koi-odgovaraat-so-siva05.jpg

Сива + црвена

modni-formuli-kombinacii-na-boi-koi-odgovaraat-so-siva06.jpg

Сива + жолта

modni-formuli-kombinacii-na-boi-koi-odgovaraat-so-siva07.jpg

Сива + тексас

modni-formuli-kombinacii-na-boi-koi-odgovaraat-so-siva08.jpg

Карирано сиво + бела + црна

modni-formuli-kombinacii-na-boi-koi-odgovaraat-so-siva09.jpg

Сива + војничка шара

modni-formuli-kombinacii-na-boi-koi-odgovaraat-so-siva10.jpg

Сива + „камел“ нијанси

modni-formuli-kombinacii-na-boi-koi-odgovaraat-so-siva11.jpg

Сива + розова

modni-formuli-kombinacii-na-boi-koi-odgovaraat-so-siva-12.jpg

Сива + силна портокалова

modni-formuli-kombinacii-na-boi-koi-odgovaraat-so-siva-13.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *