Ќе ви бидат од корист: 10 одлични секс пози за мажи кои не се надарени (18+)

Реалноста е дека не секој е „надарен“ во поглед на својата машкост. Но, тоа не значи дека не може да се ужива во добриот секс и да се постигне врвно задоволство кај двајцата партнери.

kje-vi-bidat-od-korist-10-odlichni-seks-pozi-za-mazhi-koi-ne-se-nadareni-18-01.jpg

Постојат многу пози кои ќе предизвикаат квалитетно сексуално уживање, дури и кога партнерот има пенис со просечна или мала должина.

Визуелен водич низ 10 секс пози:

10-odlicni-sex-polozbi-za-mazi-so-mal-penis (10).jpg
10-odlicni-sex-polozbi-za-mazi-so-mal-penis (9).jpg
10-odlicni-sex-polozbi-za-mazi-so-mal-penis (8).jpg
10-odlicni-sex-polozbi-za-mazi-so-mal-penis (7).jpg
10-odlicni-sex-polozbi-za-mazi-so-mal-penis (6).jpg
10-odlicni-sex-polozbi-za-mazi-so-mal-penis (5).jpg
10-odlicni-sex-polozbi-za-mazi-so-mal-penis (4).jpg
10-odlicni-sex-polozbi-za-mazi-so-mal-penis (3).jpg
10-odlicni-sex-polozbi-za-mazi-so-mal-penis (2).jpg
10-odlicni-sex-polozbi-za-mazi-so-mal-penis (1).jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *