3 основни кошули кои мажите треба да ги имаат за со секое сако

Освен што е важно да одберете добро скроено одело или сако, многу е важно и што ќе облечете под него.

3-osnovni-koshuli-koi-mazite-treba-da-gi-imaat-za-so-sekoe-sako-1.jpg

Добриот избор на кошула може да биде пресуден, па ова се 3 типови на кошули кои секој маж треба да ги има на располагање:

Класична бела кошула – Одлична за комбинирање со шарени и дезенирани одела.

3-osnovni-koshuli-koi-mazite-treba-da-gi-imaat-za-so-sekoe-sako-2.jpg

Кошула во риги – Идеално би било ако е во неутрални тонови, па одлично ќе се комбинира и со фармерки и сако или со класично одело.

3-osnovni-koshuli-koi-mazite-treba-da-gi-imaat-za-so-sekoe-sako-3.jpg

Еднобојна темна кошула – Црна или темно сива, ова е кошула која ќе го нагласи оделото или сакото, па е добра за посвечени прилики.

3-osnovni-koshuli-koi-mazite-treba-da-gi-imaat-za-so-sekoe-sako-4.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *