Најубавите девојки на Балканот

Ви ги претставуваме 10-те најубави девојки на Балканот. Тие беа избрани од читателите на списанието Gentleman’s Choice на Фејсбук. Избрани се најубавите девојки меѓу кандидатките од Хрватска, БиХ, Србија, Црна Гора, Словенија и Македонија.

“10-те најубави девојки ги избраа нашите членови на Фејсбук. Ова е уникатен проект кој се разликува од сите избори за убавина, а фактот што најубавите девојки ги избраа самите членови дава посебно значење. Овој избор е одлична платформа за девојчињата да ја продолжат својата кариера”, рече Лара Фабиоли од списанието.

Слични Вести
Menu