Стомакот ви е подуен? Со овие фитнес вежби за 7 дена има драстични резултати (видео)

Подуеноста и грчевите во стомакот се јавуваат од повеќе причини, а најчести причинители се стресот и неадекватната исхрана.

Но каква и да е причината, овие вежби доколку секојдневно ги применувате по 10 минути можат да го решат тој проблем. Во рок од една седмица ќе забележите драстична разлика во изгледот, но ќе се чувствувате многу подобро и полесно. Освен тоа, стомачните мускули ќе започнат да се обликуваат, што ќе доведе до топење на салото на овој најритичен дел од телото.

Вежбите се комбинација од кардио проглам, но вклучени се и вежби за обликување. Целта е да се активираат стомачните и грбните мускули, а притоа да се ослободат цревата од целата насобрана содржина.

Слични Вести
Menu