Далечинското не работи и тоа кога најмногу сакате? Направете го овој трик и ќе работи БЕЗ БАТЕРИЈА

Ништо нема што повеќе нервира од тоа да легнете фино пред телевизорот, се покриете со топла прекривка со намера да уживате во гледањето некаков филм, па да откриете дека батеријата не работи и не можете да го вклучите.

Се разбира, знаете дека се во прашање батериите, но сигурно не ни помислувате да одите во продавница сега само да купите батерија, нели? Знајте дека дури не морате, бидејќи сè можете да решите со еден клип за хартија.

Треба да го поставите во оваа позиција за да може совршено да се вклопи во одделот за батерии. Ова ќе го затвори колото помеѓу батеријата и компонентите во управувачот.

Единствениот недостаток на овoj трик е тоа далечинскиот управувач ќе работи со помал напон, така што ќе мора малку да се приближите до телевизорот за да ги промените каналите.

Слични Вести
Menu