(ФОТО) Атрактивното Маврово во 1969 год

Ски центарот на Ресорт Маврово може да се пофали со одлично одржувани скијачки патеки од 1,255м до 1,860м надморска висина, обезбедувајќи совршени услови за скијање на природен и технички снег.

Скијачката зона се сервисира со 3 жичари и 11 ски-лифтови кои нудат 25 километри перфектно одржувани скијачки патеки кои се различни и идеални за рекреативни и професионални скијачи, како и за почетници.
Работното време на ски центарот е од 8-16 часот.

Маврово нуди и ноќно скијање, кое е доста актуелно за јубителите на овој спорт.

Еве како изгледало Маврово во 1969 год…

Слични Вести
Menu