Ќе занемете кога ќе видете како таа скока во вода (видео)

Еленор Смарт во моментов е најмладиот професионален скокач што ги претставува САД на меѓународно ниво и втор најмлад постојан скокач во светската серија „Red Bull Cliff Diving“.

Еленор учествува на бројни натпреварувања од ваков вид, како што се скоковите од Стариот мост во Мостар,  па поради тоа нејзините скокови ќе ве остават без зборови.

Слични Вести
Menu