Nike дизајнираше нови патики за мрзливи луѓе (видео)

Спортскиот бренд Најк дизајнираше патики за мрзливи луѓе, наречен Go Flyease. Тие велат дека овој модел е лесен за носење, а патиката целосно се трансформира кога ќе се стави на ногата. Моделот е многу соодветен за луѓето кои не сакаат да користат раце кога обуваат патики.

Најновиот модел патики на Најк(Nike), GO FlyEasy овозможува наједноставен и најбрз начин на обување и собување на патиките, на иновативен начин, и притоа воопшто немора да ги допрете патиките – барем не со рацете.
Патиките ќе бидат во продажба окол 15 ти фебруар и ќе се продаваат во три различни дизајни со цена од околу 100 Евра.

Слични Вести
Menu