Улица од тепих и други необични улични дизајни кои ќе ве восхитат

Во Тикио, Јапонија, многу улици се со специфични илуминации .Еве уште неколку интересни улични декори кои ги прават многу попривлечни градовите за живеење

1. Улица со тепих во Турција

20 паметни улични дизајни што ги прават градовите попријатни за живеење

2. Во Киев, Украина, има улични светла за луѓето кои гледаат во својот телефон додека се движат

20 паметни улични дизајни што ги прават градовите попријатни за живеење

3. Есенски пешачки премин во Екатеринбург, Русија

20 паметни улични дизајни што ги прават градовите попријатни за живеење

4. Столбови пред основно училиште во Лекамптон во форма на моливи

20 паметни улични дизајни што ги прават градовите попријатни за живеење

5. Клупа со педали во Шпанија

20 паметни улични дизајни што ги прават градовите попријатни за живеење

6. Ова не е сенка, туку улична уметност во Минхен, Германија

20 паметни улични дизајни што ги прават градовите попријатни за живеење

7. Клупи што можат да се претворат во маси

20 паметни улични дизајни што ги прават градовите попријатни за живеење

8. Бројот на куќата е вграден во оваа жива ограда

20 паметни улични дизајни што ги прават градовите попријатни за живеење

Слични Вести
Menu