Невидливи куќи од огледла – секогаш изгледаат различно

Нов тренд во архитектурата е градба што изгледа како едноставна куќа, но таа е покриена со големи огледала. Објектот се соединува со природата и се претвора во неверојатна илузија, па оваа куќа има различен изглед во зависност од положбата, од периодот на денот или од временските услови. Во продолжение погледнете импресивни фотографии од вакви куќи во повеќе различни состојби.

Слични Вести
Menu