Три селфи што секоја личност на планетава ги има погледнато милион пати

Ако погледнете низ социјалните мрежи, најверојатно ќе најдете огромна количина селфија, од кои ниту едно не е посебно или необично на кој било начин. Сепак, понекогаш скенирате или споделувате селфи што е целосен искрен момент – замрзната грутка на време кога нешто неверојатно и надреално се спушта.

Еве неколку такви селфија кои милијарди луѓе ширум планетава ги имаат погледнато безброј пати

Слични Вести
Menu