Се сеќавате на теленовелата Касандра?

Денес се популарни турските серии, исто како што во 90-тите на почетокот од новиот милениум беа шпанските теленовели.

Тогаш цело семејство знаевме да плачеме додека ја гледавме Касандра и навивавме за нашите омилени ликови. Но ако сега ги погледнеме овие серии, што во тоа време беа популарни, ни изгледаат смешно. Претерана патетика, невозможна љубов, необични заплети, сцени кои се повторуваат по 100-ти па и 500-ти пат.

Но патетичната љубов не држеше залепени за малите екрани,а истите сцени сега ни изгледаат невозможно глупави и смешни. Еве 7 најглупави сцени од шпанските теленовели за потсетување:

Слични Вести
Menu