Виртуелен секс – нов вид неверство или обичен флерт

Дали е можно да се измами виртуелно и како тоа влијае на врската. Дали е неверство виртуелниот секс? Порно сајтови, сајтови за дружење – виртуелниот секс се повеќе се зголемува.

Новото неверство?

„Неодамна живеевме со мојот пријател под еден покрив и ох, хорор! Открив дека тој постојано оди на сајтови за дружење и во порно-сајтови“,  споделува една од учесниците на форумот на тема Интернет-неверство.„Повеќето негови сексуални фантазии се интересни и за мене и со задоволство би одговорила на нив “, додава таа.

Членовите на Интернет-заедницата веднаш одговориле со мешани мислења. Една ја советуваше да го стори истото затоа што таа исто така има право да фантазира и дека така ќе го промени гледиштето на партнерот. Додека другите и даваа совети веднаш да го собере багажот и да се исели, или да добие здрави нерви и да издржи. Но, немојте да се надевате дека тоа ќе се промени. Стручњаците единствени:

Сајбер сексот има неколку форми, а претходник е секстирање, односно испраќање секси пораки. Често се користи од парови кои во моментов се физички разделени, но исто така се практикува од луѓе кои никогаш не се сретнале во реалниот живот. Треба да ја пронајдете вистинската личност за вашиот партнер, која ве инспирира во сексуална смисла и имате на располагање преписка со текстуални пораки, фотографии и снимки и разговор преку камерата. Тоа е всушност интимен контакт помеѓу две лица кои се физички оддалечени, но кои си обезбедуваат задоволство едни на други.
Слични Вести
Menu