И мажите одбиваат сeкс. Еве ги најчестите причини зошто го прават тоа

Иако жените мислат дека мажите постојано мислат и посакуваат да имаат секс, сепак во реалнотста не е така.

Многу луѓе всушност имаат друг вид физичка активност на ум, а тоа е спорт. Покрај сексот, повеќето мажи всушност се луди по спортот, толку многу што скоро може да го загрози нивниот сексуален живот.

Во студија на еден производител на кондоми, многу мажи признаа дека гледањето на спорт е една од најчестите причини за одбивање на секс.

Според ова истражување:

40% од мажите би одбиле секс за да можат да го следат натпреварот.

27% размислуваат за спорт за време на сексот.

42% ќе се обидат да го сторат тоа брзајќи да го гледаат натпреварот.

Не сме сигурни кој е најдобриот начин да се спречи или ублажи овој феномен, но во секој случај, со среќа.

Слични Вести
Menu