Професор од Њујорк има 78 деца, уште 13 жени чекаат дете од него, а е сингл

Професорот од Њујорк Ари Најџел (44), кој има 78 деца и дури 13 жени очекуваат дете со него, вели дека тој има мисија да им помогне на жените да забременат со „старомоден метод“, без вештачко оплодување, но на природен начин.

На крајот го заработил прекарот „сперминатор“. На почетокот, тој правел се „старомодно“, а сега, како што вели, бидејќи има многу жени, тој сè повеќе доставува сперма во чаши.

 Никогаш не им наплатував за своите услуги на жените на кои им помогнав да имаат дете.

“Среќен сум затоа што имам толку многу деца. Некои од нив ги гледам секој ден, а некои никогаш не сум ги сретнал. Сè зависи од семејството”, рече Ари, кој има 78 деца, а 13 во моментов се на пат.

Тој вели дека им помага на жените ширум светот, му се јавуваат од Америка, но и од Африка, Барбадос, па дури и Грузија и Русија.

 “На почетокот, ги зачнувавме сите деца природно, но сега неколку жени ми се јавуваат секој месец и би било ризично да имам толку многу врски без заштита. Затоа сега донесувам сперма во чаши”, рече тој.

Пред три години целиот свет зборуваше за Мет Стоун, кога го нарекоа „сериски донатор на сперма“. Во тоа време тој самиот тврдеше дека станал татко на најмалку сто деца, а своите услуги ги понудил бесплатно преку Фејсбук.

Мет е сингл и официјално е татко на две деца, а на својот профил има еден албум посветен само на неговите „успеси“, каде објавува фотографии од ултразвук или веќе родени деца.

Слични Вести
Menu