Во Грција е здодевно како никогаш, ништо не работи, тврди Сузана Манчиќ

Најпознатата лото девојка на екс Југославија Сузана Манчиќ (63) се омажи за грчкиот бизнисмен Симеон Окомокос пред две години и моментално престојува во Грција кај нејзиниот сопруг, па за српските медиуми открива како таму и поминуваат деновите.

– Српските граѓани не можат да дојдат во Грција, јас доаѓам во својство на сопруга, но воопшто не е пријатно, јас морам да бидам изолирана, ништо не работи. Во рестораните има шалтер да земеш кафе по улица само. Може да се купува онлајн, јас сум во карантин, седам дома, правам ручек, се слушам со пријателите и тоа е тоа, рекла Манчиќ.

– Кога почнува да ми здосадувам го молам сопругот да ме однесе во канцеларија за да видам луѓе. Но ни ова нема да трае довека. Кога јас ќе се вратам во Белград, тие ќе ги отворат објктите, но тоа е сега, раскажала Сузана.

Извор : pulsonline.rs

Слични Вести
Menu