Идеалната жена според мажите изгледа вака

Неколку илјади мажи учествуваа во истражување, а на сите им беше поставено истото прашање: Како мислат дека изгледа совршена жена?

Еве ги најчестите одговори.

Ова се единаесет работи што мажите ги сметаат за неодоливи кај жените:

* Се смеете на нивните шеги.

* Вие сте две до четири години помлади од нив.

* Имате пријатна насмевка.

* Имате големи гради.

* Имате долги нозе.

* Имате успешна кариера и пари.

* Имате мали стапала.

* Вие сте образовани.

* Носите црвено.

* Имате тесни колкови.

* Имате кафеава (а не руса) коса.

Слични Вести
Menu