Руска шминкерка докажува дека секоја жена може да биде убава како холивудска актерка

Гоар Аветисјан е руска шминкерка кој обичните жени ги претвора во холивудски диви. Таа има свое училиште за шминкање, одржува часови низ целата земја, а над 10 милиони луѓе ја следат само на Инстаграм. Во исто време, ниту еден предизвик не и е премногу тежок. Без разлика дали станува збор за проблематична кожа со многу мозолчиња и испакнатини, па дури и лузни и изгореници, Гоар успешно ги маскира.

Погледнете неверојатни трансформации на оваа шминкерка.

Слични Вести
Menu