Јас сум мајка, сопруга, но и љубовница на многу други, исповед на една македонска жена

Имам сопруг и деца, но дури сега ги остварив моите с*уални фантазии, напишала Ивана од Берово, која е омажена е за тапанар и често ноќите ги поминува сама дома.
Ивана од едно мало место во Македонија призна дека успешно ги комбинира виртуалниот и вистинскиот свет.

На “Facebook“ запознав неколку супер типови, но и многу идиоти, вели таа. Сепак многу врзо научив да ја филтрирам екипата и за себе да го задржам само најдоброто, открива таа. Можеби целата приказна немасе да биде толку необична ни интересна да не беше таа омажена и мајка на две деца.

Ова е нејзината приказна:
Мојот дупли живот почна уште пред неколку години. Не знам што ме доведе до таму. Најверојатно стравот од помислата дека сум заглавена во мало словенско место без перспектива и возбудувања. Во брак влегов по една година од врска, уште пред едно 20-тина години, а потоа веднаш останав бремена, па уште еднаш… улогата на мајка, верна и грижлива сопруга секогаш ми одговараше. Се чуствував сакано и исполнето.

Сите ми збореа дека сум најубава девојка во регионот, секогаш ги привлекував машките па дури и женските погледи, па дури и откако родив две деца. Многу убаво чуство, но никогаш нешто повеќе од тоа.
Омажена за тапанар, често ги поминував ноките сама дома. Кој знае каде бил тој и што правел. По некое време веќе не ни размислував на тоа. Почнав да се истражувам себеси. Повремено ќе се уловев во некој флерт, но тоа ми изгледаше многу ризично. Што ако дознае? Мало место, сопруг,две деца, роднини… не се осудувам ни да помислам

Извор : opusteno.mk

Слични Вести
Menu