Генијални идеи и предмети од хотели низ светот

Екипата на Редит организирала мал натпревар и ги повикалa сите корисници на оваа платформа да ги споделат своите најдобри работи кои ги виделе/искусиле во хотелите ширум светот.

Ова се само дел од нив:

На тушот можете да си наместите точна температура на водата

Вака ги местат пешкирите во овој хотел за бизнисмени

Сефот во хотелот има полнач за телефон

Огледалото има дел кој не може да се замагли

Огледалото во лифтот прикажува какво е времето надвор

Имаат посебни пешкири за бришење на шминка

Будилникот се гледа од секој агол од собата и креветот

Перниците имаат ознаки „тврда“ и „мека“

Постои малечок кревет за мобилен телефон додека се полни преку ноќ

Хотелската соба има поглед кон аквариум

Хотелот нуди бесплатен телефон со неограничен интернет и повици

Кога излегувате од хотелот, добивате практична листа за да не заборавите нешто

Во овој хотел, доставата ви ја врши робот

Слични Вести
Menu