Од водителка до грофица: својот сегашен сопруг го запознала преку Фејсбук

Се сеќавате на водителката Лидија Скрињик и емисиите што ги водеше како дел од продукцијата „Гранд“, како што е „Големата парада“?

Лидија беше заштитно лице на емисиите на „Гранд“ во последната деценија на овој век, а потоа по некое време реши да се повлече од медиумите.

Во меѓувреме, Лидија се омажи за италијански гроф, кого го запозна на Интернет. Сега живее во Италија, а скромниот стан во Белград го замена за луксузна вила .

Слични Вести
Menu