Кога рефлексијата ќе стане магија

Кога водата нежно ќе ја допре природата, отсликувајќи ја во сиот нејзин сјај, рефлексијата станува магија која ги допира сетилата.

Ви пренесуваме неколку убави фотографии кои ја прикажуваат неверојатната природа рефлектирана од водата. Уживајте

Слични Вести
Menu