Нема да ги препознаете – славни убавици без шминка

Без шминка на лицето и во секојдневно издание без цела гарда стилисти кои се грижат за нивниот изглед,славните убавици изгледаат како девојки и жени од соседството. Веруваме ќе се уверите и сами кога ќе ги погледнете овие фотографии . На насловната фотографија е Дру Баримор, а ни малку не заостануваат многу прославени убавици. Единствено Бела Хадид отскокнува со својата природна убавина, а по останатите сигурн нема да се завртите.

Гвинет Партлоу
Бела Хадид
Дру Баримор
Бебе Реџа
Адриана Лима
Слични Вести
Menu