Жената на еден британец била опседната од секс. Сакала да водат љубов 24 часа


Кога еден Британец и неговата девојка решиле да добијат бебе, тој немал идеја во колкав проблем сето тоа ќе се претвори.

„Од моментот кога решивме да работиме на добивање на бебе, таа се претвори во вистински сексуален предатор, а нејзината сексуална желба е огромна“, ја започнува својата приказна тој.

„Таа буквално се фрла кон мене и сака да водиме љубов 24 часа на ден! Имаме секс во бањата, во градината, на кујнската маса, на скалите “, објаснува мажот и продолжува:

„Се плашам да се соблечам пред неа пред да се истуширам, бидејќи таа ќе го протолкува како знак дека сакам секс. „Работите станаа уште полоши кога го донесов мојот шеф на пијачка пред неколку дена.

„Постојано ми се жалеше затоа што го донесов и ме натера да се ослободам од него затоа што сака да води љубов со мене. На крајот, таа не сакаше да чека повеќе, мртва ладна го зеде палтото на газдата, му пријде и му рече дека го чека такси пред куќата, а потоа покажа во моја насока и додаде : Ја сакам неговата сперма! Срцето ми потона затоа што мојот шеф не е човек со кој може да зборува така “, објаснува Британецот.

„Шефот излета, а јас бев толку преплашен како тој ќе реагира и не можев да спијам ноќе. „За среќа, шефот по некое време рече дека ме разбира и дури се шегувал на целата ситуација, но сепак сум убеден дека за влакно избегнав отказ“, тврди тој.

„Постојано и велам дека не мора постојано да имаме секс, да правиме календар за овулација, но таа не се грижи. Се чини дека е опседната и јас се чувствувам како сексуален предмет. Да појасниме, сакам секс, но ако тоа се случи природно без притисок. Кога ќе ми ги отргне фармерките и ќе ми рече: „Ајде големо момче, заврши ја работата, тоа е возбудливо како ладна пица и сигурно ќе ме натера да ја изгубам желбата за водење љубов“, очајно изјави Британецот.

„Мислев дека сакам семејство со неа, но веќе не сум толку сигурен. Што ако сакаме повеќе деца во иднина, а таа се претвори во невротична мајка “, заклучил мажот.

Слични Вести
Menu