Ужасни архитектонски одлуки кои ќе ве насмеат

Обично се пишува за архитектонски градби кои фасцинираат со својот импресивен дизајн, естетика и генијални архитектонски решенија. Но некои архитекти, во обидот да бидат оригинални и необични, изгледа претеруваат. Еве неколку ужасни архтиектонски решенија кои предизвикуваат смеа кај оние што ги гледаат:

Слични Вести
Menu