Најлошите свекрви се родени во овој хоропскопски знак

Односот помеѓу снаите и свекрвите е многу често далеку од прекрасен. Се разбира, постојат и такви што се согласуваат , но многу често се зборува за односи со завист, непочитување, па дури и омраза помеѓу двете најважни жени во животот на еден маж.

Секоја мајка го сака најдоброто за своето дете, но некои од нив секогаш сакаат да бидат на прво место, дури и кога нејзиниот син ќе се жени. А според астролозие, еве во кој хороскопски знак се раѓаат најлошите свекрви:

Бик


Свекрвата Бик секој ден околу вас ќе плете невидлива мрежа, од која нема лесно да излезете. Таа ќе се меша во сè и воошто нема не се двоуми да даде совет за храна, облека, пари, без разлика дали вие ќе го побарате. Ќе ви вели дека сака сè што сакате и вие, а потоа, зад грбот, ќе ве озборува дека немате вкус. Таа е неописливо тврдоглава и не попушта ниту милиметар.

Слични Вести
Menu