Заспал на плажа со маска, а кога се разбудил не личел на себе

На социјалните мрежи кружи фотографија од човек по име Ник кој случајно заспал на плажа со маска на лицето. Како резултат, кога се разбудил и ја извадил маската, на лицето се гледала јасна разлика – бели траги од маската, но не било баш се како што се чинело на прв поглед.

Сепак, не е сè како што изгледа – Ник всушност користел филтер за да ги измами своите следбеници, мислејќи дека му останале тенки линии од маската. А, трикот ги збуни корисниците на ТикТок.

plaža

Луѓето исто така побрзаа да го коментираат видеото, иако не сите беа убедени дека е реално. Едно лице напишало: “По ѓаволите. Зошто носиш маска на плажа?”, “Не … тоа е шминка”, напиша друга личност. „Тоа е филтер, гледате како се движат линиите“, додаде еден корисник на ТикТок. Другите беа збунети: „Прашањето е зошто носиш маска на плажа? „На отворено си“, напиша друго лице.

Ник потврди дека на шала користел филтер и дека немал сончани линии на лицето. „Да, ова е филтер, само сакав да ги насмеам корисниците на ТикТок“, рече тој.

Слични Вести
Menu