Овој човек е нем, но е жива легенда на Инстаграм и Тик ток : го изнасмеа светот, па го следат преку 60 милиони луѓе

Хабан Ламе, познат на Инстаграм и ТикТок како Хаби Ламе, стана вирален и, судејќи според коментарите, „жива легенда“ во последните неколку месеци.

За него може да се каже дека е „нем комичар“ затоа што не користи зборови во неговите вирални видеа.

@khaby.lame

From Idol to Uncle it’s just a moment, This apple is for you?@alessandrodelpiero Da Idolo a Zio è un attimo, questa mela è per te. #LearnFromKhabi

♬ suono originale – Khabane lame

И покрај тоа, повеќе од 60 милиони луѓе го следат Ламе на ТикТок, додека на Инстаграм таа бројка достигна 15 милиони.

Тој ги исмеа сите апсурдни „трикови“ од социјалните мрежи (кратки видеа што предлагаат поедноставни решенија за користење на уредот или заштеда на простор за живеење) на Инстаграм, а неговите видеа имаат милиони прегледи и допаѓања.

#Instagram star #Khabane Lame

Слични Вести
Menu