Фотографии од пред три години на една од Хуриканите : ниту трага од бомбастичниот изглед

Учесничките на Србија на Евровизија „Хурикејн“ се доста актуелни периодов по изведбата на песната „Локо, локо“ на Евровизија, но и со атрактивниот и бомбастичен изглед.

Ивана, Ксенија и Сања предизвикаа воздишки и кај други натпреварувачи, а некои коментираа дека се „полни со силикони“, сепак, една слика од едната од пејачките пејачка ги шокираше сите на социјалните мрежи!

Слични Вести
Menu