Би застанале ли на стаклената платформа на 100 кат во Њујорк?

The Edge е највисоката новоотворена стаклена платформа во западната хемисфера. Се наоѓа на 100-ти кат и нуди поглед од 360 степени на Њујорк.

fantasticen-pogled-na-njujork-od-100-ti-kat-bi-zastanale-na-stakleniot-pod-na-the-edge-foto02.jpg

Има стаклен под и овде ќе имате можност да пиете шампањ „на небото“.Рекламаhttps://ads.crnobelo.mk/www/images/2021/Coca-Cola_nagradna_igra_maj_2021_620x350_1/Coca-Cola_nagradna_igra_maj_2021.html

Опсерваторијата е вистински предизвик за бестрашните посетители кои со задоволство ќе застанат на стаклениот под. Атракцијата е дел од квартот Hudson Yards.

fantasticen-pogled-na-njujork-od-100-ti-kat-bi-zastanale-na-stakleniot-pod-na-the-edge-foto-4.jpg
fantasticen-pogled-na-njujork-od-100-ti-kat-bi-zastanale-na-stakleniot-pod-na-the-edge-foto-01_1.jpg
fantasticen-pogled-na-njujork-od-100-ti-kat-bi-zastanale-na-stakleniot-pod-na-the-edge-foto-02.jpg

Би сакале и вие да уживате овде?

Слични Вести
Menu