Се скарал со девојката и ја возел на хауба

Откако возач додека управувал на пат и снимал што се случува напред „фатил“ момент како возило доаѓа од спротивната насока а на хаубата има девојка полицијата во БИХ тргнала да го најде “каскадерот“.

Според босанските медиуми станува збор за кавга меѓу љубовен пар. Девојката и момчето се скарале, иа таа се „закачила“ на хаубата, и тој продолжил да вози. Тоа се случувало на делницата во кањонон „Тесно“ кој е многу опасен и често таму има сообраќајки. Вакви нешта се случуваат само на Балканот – се најчестите коментари на социјалните мрежи.

Слични Вести
Menu