Свекрвата да е на 100 метри од снаата, забрането озборување …- новиот протокол за свадби хит на социјалните мрежи

„Забрането е инсајдерско прибирање информации за сватовите; свекрвата и снаата да се задолжително и во секој момент на дистанца од 100 метри“ се само дел од правилата во новиот протокол за свадби што деновиве се споделува на интернет. Шегата оди дотаму што се забранува „тегнење и групирање кога се фрла бидермаерот ”

Интегралниот Протокол за звадби го презедовме од Reporter.mk

Слични Вести
Menu