Ноќна дама се прослави со книга “10.000 мажи” во која открива што мажите навистина сакаат

Кога Гвине Монтенегро имала само 18 години имала само 18 години била верен католик и својата невиност ја чувала за брак.

Меѓутоа, се се променило една вечер кога излегла од клубот и кога некој и подметнал дрога во пијалокот. Таа вечер претрпела брутално групно силување. Потоа изгубила самодоверба и чувство на сопствена вредност, а само година дена подоцна се приклучила во секс индустријата.

Започнала како стриптизета, а прв пат за секс и платиле кога имала 21 година. Во таа работа останала цели 12 години. Заработувала помеѓу 500 и 1.000 австралиски долари спиејќи со познати адвокати, политичари и музичари, пишува „Дејли мејл“.

Заработката и животниот стил кој себе си можела да си го приушти, како и патувањата и скапоцената маркирана облека која и се допажала. Како напредувала во работата, нејзините клиенти биле се побогати, а таа опкружена со луксузен живот добила увид во тоа како мажите размислуваат и што навистина сакаат.

Гвинет орктила дека поголемиот дел од нејзините клиенти не изнајмуваат проститутка за да ги исполнат некои од болните фантазии, туку за да по средбата со неа се чувствуваат помажествено, а тоа не можеле да го добијат во врските во кои што биле.

Спиела со над 10.000 мажи, но никогаш не била вљубена.

Дел од нејзината работа бил разговор со тие мажи, а само мал број од нив сакале груб секс.

Повеќе ги палеше чувството да ја контролираат жената отколку самиот сексуален чин – објаснуваа таа.

Исто така, сакале некој на кој ќе можат да се отворат и да ги споделат чувствата без да ги осудува.

Во 29-та година станала пилот и нашла вистинска работа, но кога и бил дијагностициран болест на бубрезите, повеќе не можела да лета па се вратила во индустријата. Со 33 години се школувал за психотерапевт и тогаш одлучила засекогаш да го напушти ескортот.

Се прославила во 2014 година, ја објавила крнигата „10.000 мажи, а бројката и натаму расте“.

Книгата ја напишала за да им одговори на луѓето кои се занимаваат со проституција со совет дека никој не треба да влезе во таа индустрија.

Ако успеам една личност да убедам да се предомисли околу влегување во таа работа, мислам дека направив нешто добро и тоа многу ми значи – заклучила Гвинет Монтенегро.

Слични Вести
Menu