Песната која ги расплака сите : “Во ред е”, пее девојка болна од рак која ја живее последната година од својот живот . Слушнете ја

Оваа млада пејачка по име Џејн – која пее под името Nightbird – излезе на сцената за да ја отпее оригиналната мелодија наречена „Во ред е“, во која детално пее за последната година од нејзиниот живот
Како што објасни пред настапот, таа се справува со рак – и сè уште се бори против тоа на неколку места во нејзиното тело – но вели дека смета дека е важно луѓето да знаат дека „ние сме многу повеќе од лошите работи кои ни се случуваат “.

Нејзината песна е зачудувачка. Навистина неверојатна. Тоа е една од ретките оригинални песни изведени на ова шоу што звучи како да е хит број 1. Нејзиниот глас е неверојатен – нежен, но силен и единствен, додека сè уште е длабоко применлив. 

Оваа неверојатна девојка, публиката ја освоила со својата убавина и оптимизам, но и неверојатни гласовни способности.

Жирито и публиката завршиле во солзи, а погледнете во видеото што направил Сајмон за оваа неверојатна девојка.

Слични Вести
Menu