Хит оглас за стан: на социјалните мрежи сите се смеат

По социјалните мрежи кружи еден, на прв поглед, сосема пристоен оглас за издавање стан на море. Но штом ќе почнете да го читате, сфаќате дека лицето кое стои зад текстот ги измешало буквите на тастатурата, а некои и ги „голтнало“, па така се појавиле урнебесни зборови, а еден е посебно впечатлив.

Прочитајте го огласот, не е на македонски, но одлично ќе разберете.

Слични Вести
Menu