Личи на Барбика и сите мислат дека е глупава, а таа е член на Менса.Заработува по 15 илјади долари од објава на фотографии


Кендис Клос влегува во два процента од светската популација со коефициент на интелигенција 136 и е член на Менса, но наместо научни трудови и докторат, Кендис се занимава со моделинг и објавување на провокативни фотографии. Таа вели дека е многу изнервирана што „мажите мислат дека е глупава“.

Кендис е најактивна на мрежата за возрасни OnlyFans и како член на Менса вели дека нејзиното високо ниво на интелигенција ги плаши мажите бидејќи само шест поени ја делат од статусот на генијалец.

Таа е член на Менса од 17-годишна возраст, а по завршувањето на училиштето започнала да живее самостојно во Њујорк, за што вели дека не е воопшто лесно.

– Моите блиски пријатели знаат дека јас се занимавам со моделинг, но кога другите луѓе ќе дознаат што правам, тие ме гледаат како будала. Потоа ги шокирам со информацијата дека сум член на Менса. Јас сум убава, но исто така сум и премногу паметна. Некои мажи сметаат дека е привлечно, а некои се преплашени од мојата интелигенција и убавина – вели Кендис.

Таа рече дека како дете забележала дека многу побрзо се сеќава и ги разбира работите.

– Знаев кога растев дека научив некои работи побрзо. Моите родители не беа задоволни што не учев, но тие во моментов се среќни за мене затоа што имам добро чувство за бизнис – додава Кендис.

Благодарение на Instagram и OnlyFans, тој заработува 15.000 евра месечно благодарение на илјадници следбеници.

– Прекрасната работа во врска со мојата работа е што можам да работам кога сакам или колку што сакам. Не би била задоволна да седам во канцеларија осум часа и да го правам истото секој ден – заклучила Кендис.

Слични Вести
Menu