Масовна тепачка на плажа во Велика Британија

Масовна тепачка изби на полна плажа со луѓе во Велика Британија, а учесниците во истат се удираа и со столици.

Настанотт се случил во кафуле покрај плажа, а за истиот полицијата отворила и случај.

Целиот настан беше снимен од случајни минувачи, као и присутни кои биле на плажата, а исто така тврдат дека и децата кои што биле во тој момент на плажа биле силно вознемирени од глетката која што се одвивала пред нивни очи.

Тепачката се случила на плажа, на брегот на Соутенд во неделата кога Англија ја победи репрезентацијата на Хрватска во првото коло од ЕП.

Слични Вести
Menu