(ВИДЕО)Возач на тамвај запре за да спаси желка

Серхат Топал, возач на трамвај од Коџаели, Турција, имаше многу нормален работен ден. Сепак, барем за кратко, денот стана невообичаен кога тој забележал нешто мало на шините од спротивниот правец.

Тој реши да го запре трамвајот, излезе од него и тргна кон желката. Таа беше заглавена и не можеше да помине низ оградата, што ја одделува пругата од паркот.

Слични Вести
Menu