Најновата секс поза „полжав“ ги збудале паровите ширум светот

Летното време е прекрасно за истражување нови задоволства и секс пози кои можат да доведат до најлудите оргазми. Пробајте ја позат „полжав“ и нема да се покаете.

Секс позата „полжав“ ќе го искачи вашиот љубовен живот на едно повисоко ниво. Обострано ќе бидете задоволени и ќе можете да се решите од сите проблеми кои ги имате.

Многу е важно да внесувате промени во сексуалните односи затоа што динамиката во креветот покренува и други аспекти на животот.

Еве како да ја изведете секс позата „полжав“

Жената би требало да легне на грбот и да ги привлече своите колена кон градите. Партнерот клечи крај нејзината карлица и пенетрацијата може да започне.

Би било посакувано дамата да ги крене своите нозе на рамениците на мажот за да му овозможи со сета тжеина да удри на Г-точката.

Она што е итнересно е што рацете на двајцата партнери се слободни па можат да направат мали движења кои ќе ги активираат ерогените зони и ќе доведат до неверојатни оргазми, па дури и до заендички.

Како дополнително „лудоло“, оваа поза ви овозможува да користите секс играчки кои дефинитивно ги стимулираат вашите полови органи како што сакате. Секако вибраторот е вистински избор.

Жените ширум светот веќе ја фалат оваа поза на социјалните мрежи и велат дека долго немале подобар секс.

Слични Вести
Menu