Група од 40 крави избегала од кланица во Лос Анџелес, полицијата ги бркала со часови (ВИДЕО)

Вкупно 40 крави избегале од една кланица каде што требале да ги завршат своите последни денови, а тоа бегство го предизвика родео полицајци во станбена населба во источен Лос Анџелес, објавија локалните медиуми.

Кравите, кои избегале затоа што случајно една порта од кланицата останала отворена, шетале по улиците, а некои шетале по тревниците на приватни куќи.

Локалната полиција, со помош на шерифот од Лос Анџелес, поминале неколку часа во лов на крави.

На крајот биле пронајдени скоро сите, 39 од нив, додека една била убиена затоа што полицаец морал да ја застрела оти, веројатно од страв, нападнала едно семејство.

Слични Вести
Menu