На 63 изгледа беспрекорно, Шерон Стоун во бикини

Невозможно е генетиката да е одговорна за такво убаво тело во шеесеттите години. Самата Шерон Стоун вели дека се откажува од многу нешта поради вакво тело
Шерон Стоун има 63. години и има здраво тело. Но, не било секогаш така. Имено, во 2001. година имала крварење во мозокот, поради што лекарите 9. дена се бореле за нејзиниот живот. Две години подоцна, Шерон морала повторно да научи да оди и да зборува. Поради тоа искуство, брчките не и се важни денес, туку „голиот“ живот.
„Мојата цел е да остарам … Не верувам дека некој треба да се чувствува лошо затоа што старее. Ќе ви кажам зошто треба да се грижите: грижете се дека нема да можете да остарите”, рекла во една пригода Шерон.
По ова искуство, нејзиното здравје станало приоритет и таа решила да стане дисциплинирана.
„За мене дисциплината е еден вид слобода“, рекла таа.

Слични Вести
Menu