Милионерка што се омажи за делфин

Многумина од нас се борат во врските, но милионерката Шерон Тендлер знаеше дека тоа е љубов на прв поглед кога го запозна својот партнер, по име Синди.

Сè започнало кога Шерон, која тогаш имала 26 години, и Синди започнале врска. Шарон отпатувала во Израел за да ја види својата сакана.

Како што беше објавено на британскиот портал, Шарон вели дека веднаш станало јасно дека воспоставила врска со Синди, и покрај фактот дека станува збор за 39-годишен машки делфин, кој по грешка го именувале со женско име.

На крајот, тие се венчаа во израелското пристаниште Еилат, а бракот беше запечатен со бакнеж додека Шерон шепотеше „Те сакам“ , а Синди кимна со главата на, што толпата го толкуваше како знак на одговор.

Говорејќи по венчавката, Шарон им рече на локалните новинари:

  • Не е изопачена работа. Го сакам овој делфин. Тој е љубовта на мојот живот. Тоа не е лошо. Ние го сторивме тоа само затоа што јас го сакам, но не на начинот на кој вие сакате маж. Тоа е само чиста љубов што ја имам кон ова животно.

Жената рече дека повеќе нема да се омажи, опишувајќи се себеси како „сопруга на делфин“, кога нејзиниот љубен почина откако имаше проблеми со стомакот, на 40-годишна возраст.

Двојката се венчаше на раскошна церемонија, додека милионерката Шерон блескаше во бел фустан со розови цвеќиња во косата, но сето тоа заврши нагло и драматично кога делфинот Синди за жал почина неколку месеци подоцна.

Слични Вести
Menu