Куќната помошничка откри детали за приватноста на Лепа Брена

Поранешната куќна помошничка на балканската дива Лепа Брена ги открива сите тајни на семејството за српскиот Скандал.

Според неа, голема е неправдата што некои луѓе ја осудуваат Брена со години за сè и сешто во медиумите затоа што ништо од тоа, како што вели, не е ни приближно до вистината!

– Немате идеја која е Лепа Брена и каква е, но јас работев за неа со години. Почувствував каква жена е таа – ја започнува приказната и продолжува:

– Кога прочитав во весник дека мојата Брена е морон и дека е многу горда и полна со каприци, косата ми се крева на главата! Добро, луѓе мои, каде ќе ви оди душата! Таа жена е секогаш на последното место за себе! Таа е една дама, вредна, способна, рафинирана, умерена во сè, грижлива … Таква мајка како што е Брена, ретко се раѓа!

Никогаш не го одделуваше синот на Боба од првиот брак од нејзините синови – вели куќната помошничка.

– Прво размислува за своите најблиски, а дури потоа за себе. Наутро кога ќе стане, сè додека не биде сигурна дека сите појадувале и дека сè е во ред со сите, таа дури и не ги започнува своите работни обврски. А. колку само материјално им помагаше на семејството и пријателите, во секоја смисла, ма ќе ми требаа три дена и три ноќи само за да зборувам за тоа. Дури и ние што работевме за неа, не помина ниту еден празник дека не ни даде нешто. Организира за сите тие подароци пред време, но размислува за сè и не остава ништо на случајноста. Велат дека е  циција, ајде ве молам, глупости и чиста злоба – објаснува помошничката и се осврнува на односите помеѓу Брена и Боба:

– По синовите, тој е најважната личност на светот за Брена! Двајцата ја негуваат својата љубов, одат на патувања, одат на романси вечери, гледааат филмови прегрнати заедно. Тоа се господа, тие знаат како да ги негуваат емоциите и односите затоа преживеаја толку години. И тогаш читав како Боба да ја изневерува Брена или дека ја малтретира, какви глупости се тоа!!! Потоа ја напаѓаат затоа што има некои свои ритуали и што се склони кон тие некои источни верувања! Па што, секој има право да верува во што и да посака, ова е модерна ера, кога станува збор за тоа кој на кој Бог се моли … Јас треба јавно да ја кажам вистината за Брена, моето име не мора да се знае, но Беки ќе се сети

кога ќе чита затоа што двете и денес сме во контакт- завршува поранешната куќна помошничка на дивата.

Слични Вести
Menu