(Видео) Од радост дека се развел со жена му викнал музика за да запее од срце

Сцената е снимена во мексиканската сојузна држава Коахуила, кога извесен сопруг пристигнал пред канцеларијата каде работи, насмеан до уши, со музика и се ова откако ставил потписот на документите за развод. Па и запeал на на цел глас.

blob:https://www.facebook.com/e689cb62-601d-4ce0-aef0-057ad4664a6e

Слични Вести
Menu