Неда Ураден во бикини ужива во одморот во Далмација

 Неда укредн е на одмор . Од таму напиша : Со вкус на море, со вкус на брчки. Ни Дубаи, ни Хаваи, никаде поубаво море. Таа откри дека одмара во Далмација на Јадранското море.

Неда уште еднаш покажа дека годините не и можат ништо и дека е прилично е згодна и во осмата деценија од животот.

Слични Вести
Menu